RRA Savinjska, d.o.o. uradno v novih poslovnih prostorih

RRA Savinjska, d.o.o. uradno v novih poslovnih prostorih

V četrtek, 29. avgusta 2024, je Regionalna razvojna agencija Savinjska, d.o.o. uradno odprla nove poslovne prostore na Trgu celjskih knezov 10 v Celju. Povabljene županje in župane, direktorice in direktorje občinskih uprav, člane nadzornega sveta direktorice in direktorje območnih razvojnih partnerstev ter druge je nagovorila direktorica RRA Savinjska, d.o.o. Bojana Stopinšek, župan Mestne občine Celje Matija Kovač ter osrednji govorec, mag. Branko Kidrič, župan Občine Rogaška Slatina ter dolgoletni predsednik Sveta Savinjske regije ter Razvojnega sveta Savinjske regije.

Razvojna agencija Savinjske regije je bila ustanovljena leta 2010 in je to ime nosila do 23. aprila 2024, ko se je uradno preimenovala v Regionalno razvojno agencijo Savinjska, d.o.o. Ob tem je prišla še sprememba celostne grafične podobe, ki ponazarja štiri osnovne, prepoznavne elemente Savinjske regije: vodo, hmelj, kozjansko jabolko in zvezde Celjskih grofov. S tem podoba izpostavlja naravne vire in bogato zgodovino regije, ki lahko le s sistematičnim in dobro načrtovanim razvojem gradi uspešno zgodbo v prihodnosti.

S selitvijo v sodobnejše, invalidom dostopne ter energetsko učinkovitejše poslovne prostore je družba dobila prepotrebno novo energijo in je na novo umeščenamed regionalnimi in državnimi organizacijami na področju spodbujanja ter ustvarjanja pozitivnega razvojnega okolja, ki temelji na dobrih poslovnih odnosih in omogoča vključevanje oziroma sodelovanje javnega, zasebnega in civilno družbenega razvoja regije.

 

Scroll to Top
Skip to content